Veel gestelde vragen

Wordt de kleding van Babyshirts.be ook in winkels verkocht?
Zeefdruk Dejonghe bvba - Karel van Manderstraat 12 - 8760 Meulebeke

Hoe weet ik dat mijn bestelling verzonden is?
Bij een succesvolle bestelling ontvangt u meteen een bevestigingsbericht in uw scherm. Tevens ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Is een online betaling bij Babyshirts.be veilig?
Ja, babyshirts.be werkt met een externe firma Ogone genaamd, deze staan in voor 90% van de online betalingen in België via eender welke webshop. De verstuurde klantengegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
Uw bestelling wordt verzonden binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. De Post bezorgt in de regel binnen 2 dagen, mits het afleveradres binnen België is. Wij verzenden een e-mail als wij uw betaling binnen hebben en zodra uw bestelling verzonden wordt.
U kan ook steeds de status van uw bestelling volgen via de ontvangen link bij uw bevestigingsmail.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorgd?
De postbode deze persoonlijk overhandigen. Bent u niet thuis dan vindt u een kaartje in de brievenbus. U kunt het pakket binnen de 2 weken bij het postkantoor ophalen.

Hoe kan ik een persoonlijke boodschap nalaten over het product?
Reacties kunnen via onze TrustPilot account openbaar gemaakt worden, deze zijn in te vullen en te lezen op onze homepage.
Wij stellen een bericht op onze TrustPilot account zeer op prijs. Omdat wij denken dat een goede referentie het meest waardevol is als deze van een klant komt die al een bestelling heeft geplaatst. Dit betekent dat alleen klanten die een bestelling hebben geplaatst en geleverd hebben gekregen, in de gelegenheid worden gesteld een bericht achter te laten. Deze klanten kunnen een bericht toevoegen door gebruik te maken van de link die zich in de bevestingsmail van de verzending bevindt.
Indien u echter niet tevreden bent over het product, of hier is iets mee misgelopen, kan je steeds een mail sturen naar klachten@babyshirts.be, wij proberen deze binnen de 24uur te behandelen.

Hoe was ik mijn product?
U kunt alle kleding wassen op 40 graden. Voor een beter behoud van de kleuren adviseren wij u om de kleding binnenstebuiten te wassen.

Hoe droog ik mijn product?
Wij adviseren u de kleding niet te drogen in de wasdroger. Wilt u de kleding toch in de droogtrommel doen, bestel dan een maatje groter om zo de krimp op te vangen.

Kleding met bedrukking
Kleding die voorzien is van een bedrukking kan gewoon op 40 graden gewassen worden. Voor het wassen de kleding wel binnenstebuiten draaien. Na het wassen de kleding niet in de wasdroger doen. Tot slot de opdruk altijd binnenstebuiten strijken.

De website werkt niet volledig
Wij raden u aan de website te gebruiken in de webbrowser van Google Chrome.
Uit ervaring weten we dat niet elke webbrowser even up-to-date is aan onze website.
Je kan deze problemen ook steeds melden aan ons: info@babyshirts.be